• Home/
  • Stories/
  • nieuwe energie/
 

Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 
 
Nieuwe energie

Wij slaan een nieuwe weg in. Na een intensieve periode in het persoonlijke leven van Esther is het tijd voor nieuwe energie in onze online store. Soul-sister is in 2010 heel gevoelvol ontstaan en vervolgens organisch gegroeid tot de online store die het nu is. Onze standaarden zijn hoog, al vanaf het begin. Maar we zijn ook toegankelijk, zorgzaam en we houden van persoonlijk contact met de klant. We willen verbinding maken, want verbinding is de kern van ons DNA. 

 
Wat zijn onze waarden?

De afgelopen 6 maanden hebben wij ons voorbereid op deze nieuwe fase. Waar willen we heen met onze online store? Tijdens de corona periode hadden we al een aantal nieuwe keuzes gemaakt, zoals het inkopen van meer tijdloze merken en recycling van oudere collecties. Maar nu gaan we een stap verder. Als team hebben we ons een aantal vragen gesteld: wat voor een online store willen we zijn? Wat zijn onze waarden? Wat vinden we echt belangrijk?  

 
 
Ontdekkingsreis

We hebben thema’s onderzocht die voor ons persoonlijk belangrijk zijn en die we willen integreren in onze online store. Denk aan in je eigen kracht staan, vaker verbinding maken met het hart en lichaam en het verhogen van je bewustzijn. Wij willen deze intentie omzetten in producten die jou als klant hierbij kunnen ondersteunen. 

We hebben ruimte gemaakt voor betrokken merken, welbewust vanuit een spiritueel ondernemerschap. We zijn samenwerkingen gestart vanuit een hoger bewustzijn, met designers die de kracht en energie kennen van hun ontwerpen. En voelen welke bijdrage hun ontwerp kan leveren aan de bewuste vrouw. 

 
 
Nieuwe kansen

Kleding zullen we altijd blijven dragen, maar welke energie eraan hangt is van groot belang. Met welke intentie is het gemaakt en welke kracht kan het je geven? En van welk materiaal is het gemaakt, wat doet het materiaal met je energie. 

We slaan een nieuwe weg in, waarbij Esther het voortouw neemt, en trekken onze online store naar een hogere dimensie. De komende maanden gaan we deze intenties meer en meer met jullie delen. 

 

 

Ons doel is om je energieveld te verhogen.

Esther, Annemieke & Lize

 
x