moma

Het merk MOMA is 15 jaar geleden opgericht door de ambachtslieden Gigio en Daniele Gironacci en sindsdien zijn de twee Italiaanse broers niet meer te stoppen. MOMA staat voor Midnight Over My Action, wat verwijst naar het doorwerken tot diep in de nacht om het zogenaamde ‘kunststuk’ tot een meesterwerk te polijsten. En dit alles vindt plaats in het prachtige Le Marche in het midden van Italië.

 

Zoals een beetje Italiaan het betaamd, zijn de heren gepassioneerd in hun werk en streven ze naar het allerbeste. Het accent ligt op het handwerk en het gebruik van luxe materialen; alleen het allerbeste leer mag door naar de productie. Alle schoenen worden geproduceerd in een heuse werkplaats en vervolgens met de hand voltooid in hun eigen fabriek. MOMA schoenen hebben een fantastische pasvorm en een altijd herkenbare stijl. Daarnaast zorgt de rubberen zool ook nog eens voor een perfect loopcomfort.

Let's tell stories

Een van de nieuwste features in ons nieuwe design zijn STORIES! Hier vertellen we meer over onze designers, hun verhaal, de unieke stoffen of de oorsprong van een design. Om maar iets te noemen. En wat dacht je van een review (en wie weet soms zelfs een preview) van een collectie?
read more
x