• Home/
  • Stories/
  • Kracht van schoonheid/
 

Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 
Liefde voor jezelf

Zelfzorg is een manier om goed naar je lichaam te luisteren, en wanneer je goed luistert merk je dat het regelmatig vraagt om een momentje van ontspanning. Door bewust lief te zijn voor jezelf ga je ook nadenken over wat je echt wilt. Wat inspireert je echt? Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

Self-care maakt je zelfbewuster en kan je leven verrijken. Beautyproducten spelen hierbij een belangrijke rol en dat gaat niet alleen om het kiezen van de juiste huidverzorgingsproducten, maar ook om het creëren van een ritueel dat persoonlijke rust bevordert. 

 
 

Door dagelijks tijd te reserveren voor huidverzorgingsrituelen, zoals een vitamin face oil behandeling of een uitgebreide avondroutine met een pillow mist, kan je een moment van stilte en bezinning inlassen. Deze routines zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van welzijn. 

Overigens klinkt het eenvoudig, tijd nemen voor jezelf, maar in de praktijk is dat lang niet altijd zo. Misschien is dit het teken voor verandering: wees net zo liefdevol en begripvol voor jezelf als voor je beste vriendin. Routines kunnen je hierbij helpen, en dan denken we zeker ook aan selfcare momenten. Want als je goed voor jezelf zorgt, kom je weer tot jezelf.

 

 

 
Exclusieve Schotse huidverzorging

Je huid verzorgen is een eenvoudige maar impactvolle vorm van self-care. Zie je huid als een beschermend schild die je wat liefde geeft. Het gaat er niet alleen om dat je er goed uitziet; het gaat erom dat je je goed voelt. Denk aan een klein dagelijks ritueel, even een moment voor jezelf inplannen en het hoeft echt geen zeeën van tijd in beslag te nemen.

MODM vertegenwoordigt de essentie van moderne huidverzorging en lifestyle, een creatie van broer en zus duo Jodi en Dan. Het luxe Schotse merk combineert minutieuze aandacht voor detail met een holistische benadering van schoonheid. Elk product van MODM is zorgvuldig samengesteld met de beste natuurlijke ingrediënten, waarbij vegan en cruelty-free principes hoog in het vaandel staan. Bij MODM gaat het niet alleen om de uitzonderlijke kwaliteit, maar ook om de zintuiglijke ervaring; het gebruik van hun producten wordt een dagelijkse wellnessreis. Laat je leiden door prachtige schoonheidsrituelen die met zorg zijn ontworpen om te koesteren, te verzorgen en te verwennen. 

 

 
 
Geur van Abel is helend

Geur werkt als een medicijn, het is namelijk etherisch en bevindt zich tussen een materiële en spirtituele staat in. Zo ruiken etherische oliën niet alleen lekker, ze kunnen geneeskrachtig werken op je lichaam en geest en er wordt zelfs gezegd dat ze op je ziel kunnen werken. 

Geuren kunnen ons ontroeren, ons hart raken. Geuren openen een bijzondere weg en dat geldt zeker voor de natuurlijke geuren van Abel. Het belangrijkste verschil met conventionele parfums is dat de ingrediënten van een natuurlijke geur allemaal afkomstig zijn van planten. Abel maakt dus geen gebruik van synthetische ingrediënten en conserveringsmiddelen. Sinds kort werkt het Nieuw-Zeelandse merk samen met natuurwetenschappers om ervoor te zorgen dat hun parfum zo lang mogelijk meegaat. 

 
 
Luxe plantaardige zeep van ORRIS

Ervaar de ultieme luxe met de plantaardige zeep van ORRIS. Deze ambachtelijke zeep wordt met zorg vervaardigd, waarbij alleen de fijnste oliën, boters en plantaardige ingrediënten worden gebruikt. Elk stuk zeep van ORRIS is uniek, met de hand gegoten en handmatig gesneden, waardoor je een soort van persoonlijk stukje verzorging ontvangt. De rijke textuur en het diepe aroma van de zeep transformeren dagelijkse routines in een verwenmoment. De natuurlijke ingrediënten zijn zacht en voedzaam voor de huid. Elke wasbeurt is een feestje.

We hebben voor onze online store drie ORRIS zepen geselecteerd, elke zeep belichaamt een eigen persoonlijkheid en pakt specifieke huidproblemen aan door de unieke therapeutische en sensuele eigenschappen van de natuurlijke ingrediënten.

 

Door goed voor jezelf te zorgen, kun je uiteindelijk ook het verschil maken voor de mensen om je heen – en hopelijk in de wereld.

x