Item

Kleur

Maat

Aantal

Bedrag

Verder winkelen Check out
 
Heb je die ene-perfect-zittende spijkerbroek nog niet gevonden, dan kan de zoektocht naar een unieke en speciale jeans die je smaakvol kan mixen in je dagelijkse rotatie beginnen.
 

Ook een jeans is niet volledig immuun voor trends; tijdens onze inkoop sessies zien we steeds vaker bijzondere denim stijlen voorbijkomen. Misschien ben je nog een beetje blijven steken bij de skinny jeans, laat deze stijl dan varen. De komende seizoenen draait het om een relaxed silhouet, met rechte pijp of een langere en wijde pijp. Het zit ‘m in de proporties en soms ook in de wassing.

 
 

De tijd van oncomfortabele jeans ligt ver achter ons. Een strakke spijkerbroek die niet lekker zit? Nooit meer. Een jeans mag dus weer wat ruimer vallen.

Zo wordt een jeans met wijde pijpen in combinatie met een stijlvolle top meteen heel vrouwelijk. Draag je liever zwart, ga dan voor zo'n elegante vintage black wassing, met een hak of puntlaarsje ook chic te dragen en zelfs geschikt voor een avond uit.

De enigszins slouchy stijl zit ‘m vooral in de wassing - denk aan een authentieke, doorleefde denim - die je vervolgens weer ‘keurig’ maakt met een fijne cashmere trui.

 
 

We omringen ons meer en meer met merken die geloven in een duurzame koers in de mode. Merken die kleding maken waarbij het proces van ontwerpen tot kopen zo min mogelijk effect heeft op het milieu. Dat geldt ook voor onze jeans collecties, en daarom zijn we zeer selectief in ons aanbod. Dat voelt beter. Ook in de wereld van de denim wordt gelukkig steeds vaker gezocht naar alternatieve manieren om een jeans te produceren. Zo maakt Hope zijn jeans van GOTS katoen en gebruikt Citizens of Humanity geavanceerde technologieën voor hun productieproces. 

 

Toch is de aanschaf van een jeans al een kunst op zich en een zeer persoonlijke ervaring; vind maar eens de stijl die én goed bij je figuur past én lekker zit. Nogal een uitdaging, en wij snappen dit als geen ander. Wij zijn op de hoogte van alle pasvormen en kunnen je dus uitgebreid adviseren. Opmeten doen we ook. Wil je een jeans komen passen in ons warehouse in Arnhem, mail ons even, dan plannen we een afspraak in.

 

 

 
 

'Buy a good pair of jeans, own it a long time.'

 
x