studioruig

Meet Klaartje, Inge en Sophie, de drie jonge en ambitieuze modeontwerpers achter het eigenzinnige label studioRUIG. Wie kent haar niet, de Shalom sjaal, studioRUIG’s 'signature piece', een comfortabele col van wol en leer…

 

Maar kleine meisjes worden groot en inmiddels hebben de drie meiden van studioRUIG alweer een paar mooie collecties achter hun naam staan. Intussen heeft hun ‘tomboy’ uitstraling, waar ze vijf jaar geleden mee begonnen, plaatsgemaakt voor een meer vrouwelijke en zakelijke collectie. Nee, geen mantelpakjes, want dat is zo niet RUIG. De meiden zijn zichzelf gebleven en leveren keer op keer een typische studioRUIG collectie zonder daarbij hun oorspronkelijke roots te verliezen.

 

StudioRUIG kenmerkt zich door eigenzinnige, originele en draagbare dameskleding, die gemaakt is van bijzondere, het liefst gecombineerde, stoffen. Wol met leer, kwalitatieve jersey met zijde… en met leer, vooral leer, veel leer, studioRUIG houdt ervan en wij ook! Want leer is uniek, net zoals het eigengereide studioRUIG.

Leather Care

Een leren kledingstuk. Het is vaak even een investering, maar je bent dan toch maar mooi de trotse bezitter van een tijdloos item. So far so good. Helaas is het zo dat je deze items vaak niet kunt wassen. Maar goed nieuws!
read more
x