Our Stories

Fashion. Designers & trends

Biologisch katoen

Katoen is de meest gebruikte natuurlijke vezel als het gaat om kleding. Gelukkig kiezen sommige van onze labels steeds vaker voor 100% gecertificeerde biologisch katoen.
read more

Leather Care

Een leren kledingstuk. Het is vaak even een investering, maar je bent dan toch maar mooi de trotse bezitter van een tijdloos item. So far so good. Helaas is het zo dat je deze items vaak niet kunt wassen. Maar goed nieuws!
read more

meet soul-sister

Eigenlijk is het heel simpel. We houden van exclusieve, basic kleding met een verhaal en we houden van mooie plaatjes. Meet SOUL-SISTER.
read more

Meet the designer MONIQUE VAN HEIST

Monique staat in de deuropening en meteen zien we één van de vragen op ons lijstje al beantwoord: yep, natuurlijk draagt ze ook haar eigen ontwerpen, elke dag en minimaal één artikel. Het moet gezegd, rokje Linda combineert ook uitermate lekker met een vintage mouwloos T-shirt en een paar slippers. Eenmaal in het atelier is de sfeer relaxed, worden er glazen met water gevuld en de slippers uitgegooid.
read more

Meet the designer MARIA JOBSE

Als we de deur opendoen van de winkel van Maria Jobse in Amsterdam-West rinkelt er een ouderwets belletje. Meteen worden we begroet door twee vrolijke honden, op de voet gevolgd door een glimlachende Maria Jobse.
read more

Meet the designer humanoid

Het moet gezegd, niet iedereen krijgt zomaar een kijkje in de Humanoid keuken. Daarnaast geeft Sandra Harmsen (creatief directeur) niet graag interviews: “Ik vertel graag over het merk Humanoid en de collecties, bij voorkeur op een informele manier. Over mezelf praat ik liever niet.” Ondertussen leidt ze ons rond door het gigantische kantoor en wij vergapen ons aan de prachtige ruimtes.
read more

Let's tell stories

Een van de nieuwste features in ons nieuwe design zijn STORIES! Hier vertellen we meer over onze designers, hun verhaal, de unieke stoffen of de oorsprong van een design. Om maar iets te noemen. En wat dacht je van een review (en wie weet soms zelfs een preview) van een collectie?
read more

and the winners are....

Weten we het nog, wij waren dus benieuwd naar jouw Story, jouw verhaal achter een SOUL-SISTER kledingstuk. Nou, dat hebben we geweten zeg! Er kwamen tientallen verhalen binnen.
read more
x